sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Pieni Ihana: Tuuttipullia



Reseptin löydät herkullisiin tuuttipulliin: täältä.

----------

Nämä pullat tosiaan näin, kun lueskelin sekä Jutan blogia että Wiivuskan blogeja. Silloin jo ajattelin, että näitä tulen kokeilemaan. Tänään sitten kaveri laittoi kuvaa facebookissa herkullisen näköisista korvapuusteista.. Se oli menoa sitten.. Minä haluaisin jotain tehdä, mutta kun en jaksa.. Kiitos perjantain, jolloin herkuttelimme mieheni ja pikkuveljeni kanssa itse tehdyllä kebabilla, ranskalaisilla, salaatilla ja sipsiäkin tuli mussutettua, kun katsoimme elokuvan.. 
Joten sen jälkeen tiesin, että maha menee sekaisin.. (seurannut kolme viikkoa mitä syön ja rasvaiset herkut olleet poissa ruokavaliostani) 

Raahauduin kauppaan ostamaan maitoa ja kermaa ja näin herkullisia niistä sitten tuli. 12 kappaletta.

Sisällä pullissa on itse tehtyä omena-kaneli -hilloa ja kermavaahtoa. 
Palaute oli: Todella hyviä! Ovat kyllä tosiaan paljon helpompia syödä. 
 Itse en näitä syönyt, koska kello 20.00 jälkeen en syö enää mitään.
Sunnuntaille teen sitten lisää.

8 kommenttia:

  1. Nam, omatekoinen omena-kanelihillo kuulostaa ihanalta! Kiva kun innostuit kokeilemaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä oli mukava tehdä, vaikka en mikään askartelija olekaan (tötteröt olivat kyllä niin omaperäisiä ;) ). Ja jäi oikeastaan päälle, että haluaisi vain tehdä lisää :).

      Omena-kanelihillosta on tullut meidän perheen suosikki, mitä tulee tehtyä, kun loppuu :)

      Poista
  2. Eikös vaan ollutkin helpompi syödä vaikkei välttis uskois =) Niin herkullisen näköisiä että tekisi mieli tehdä lisää, mutta suunniteltava kummitytön kanssa leivontapäivä perjantaiksi eli vähän testailua tiedossa tälle viikolle =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä, vaikka hieman enemmän tekmistä olikin :). Täällä on lauantaina laskiaistapahtuma Paloisvuorella, minkä jälkeen olisi näillä kiva herkutella. Pitänee perjantaina pitää täälläkin leivontapäivä :).

      Poista
  3. Nam, ovat herkullisen näköisiä. Pitää laittaa resepti talteen:)

    VastaaPoista
  4. Oih ja voih! Minä tein tänään inventaariota pakastimessa sulatusta silmälläpitäen. Löysin joululta jääneen avatun torttutaikinalevypaketin. Pitihän ne tehdä tortuiksi, kun luumuhilloakin löytyi kotoa. Yhden ajattelin herkutella päiväkahvin kanssa. Ennen olisi mennyt mun suuhun koko pellillinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meiltäkin löytyisi torttutaikinalevyjä muutama :P Mutta nyt on leivontatauko jonkin aikaa. Tai no sämpylöitä teen ehkä tänään, jos jaksamme.

      Poista

Kiitos kommentistasi, niitä on aina mukava saada.