torstai 16. lokakuuta 2014

7. sukkapari sukkasatoon

7. Sukkapari - Hinnille

Aloitus: 10.10.2014
Valmiit: 15.10.2014
Lanka: 7-veljestä vaaleanpunainen
Kulutus: -53 g
Puikot: magic-loopilla 3.5 mm:n pyöröillä

Puhelimessa on erittäin surkea kamera tai en vain osaa säätää sitä kunnolla. Tässä, kun odottelen sellaista puhelinta, minkä haluan seuraavaksi.

Hyvin olen aikataulussani pysynyt ja ehkä enemmänkin, koska vielä sukat Suvi-Tuulille, niin sitten olen kaikille tehnyt sukat, mitkä olin ajatellutkin.

Suosittelen kyllä jokaiselle magic-loopin opettelua. Ei se ole niin vaikeaa kuin ehkä ajatellaan. En tosin kyllä mitään vaikeampia ole yrittämässä :D. 

11 kommenttia:

 1. Sä olet kyllä ollut tosi ahkera. Arvostan! Ja kaunis lopputulos. Tsemppiä loppurutistukseen!

  VastaaPoista
 2. Pitäisi opetella tuo tekniikka. Kauniin väriset sukat.

  VastaaPoista
 3. Oi, ihanan lämpimän näköiset sukat! Ja kiitos, ihana oli myös leivontapaketti jälleen! Lyhty ja piirakkavuoka erityisesti olivat jotain, mikä teki vähäunisen yön jälkeisestä päivästä paremman!! Tulimme viime yönä perhereissusta Tanskan Legolandiasta. Hain paketin siis vasta tänä aamuna. Postaus tulossa piakkoin!! KIITOS Sinulle!
  t. Johanna järvenrannalta

  VastaaPoista
 4. Mistä olet ohjeen tuohon tekniikkaan ottanut? Minäkin haluaisin sitä kokeilla :) Kantapään teko vaan mietityttää... Viimeksi ala-asteella (-90 luvun alku) olen tehnyt sukkia ja silloin ei kantapään teko ollut mitään herkkua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän helppoa se on, kun sen hoksaa. Jos olet fb:ssa, niin sieltä löytyy ryhmä: Magic Loop -tekniikan ABC, mistä löytyy ohjeet ja neuvot+neuvojat.
   Sitten mulla on lainassa: Melissa morgan-oakes: Neulo kaksi sukkaa kerralla 2.

   Poista
  2. http://www.ullaneule.net/0107/neuvot_magicloop.html

   http://arkimamma.blogspot.fi/2013/01/junasukat-vauvalle-kaksi-sukkaa.html

   Poista
 5. Suosin kanssa tuota loop tyyliä sukissa nykyään tosi paljon =) ei tunnu sen hitaammalta tehdä kahta sukkaa kerrallaan kuin että tekisi yhtä kerrallaan (tuntuu jopa että sukat etenee nopeampaa tahtia valmiiksi) ja on niiiiiiin mukavaa saada molemmat samaa aikaa valmiiksi =)
  Pirtsakan väriset sukat =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä on suosikki tullut. Ei ole tullut tehtyä sukkia enää sukkapuikoilla.

   Poista

Kiitos kommentistasi, niitä on aina mukava saada.