lauantai 13. syyskuuta 2014

Kaalipata & itse tehty puolukkahillo

Viime sunnuntaina kävin nopeasti puolukassa. Otin mukaan pienen purnukan, koska tarkoitus oli tosiaan käydä katsomassa, että miten on puolukoita. Ei tarvinnut kauaa olla ja purnukka oli täynnä.

Tällä viikolla tein kaalipataa & puolukkahilloa.


Kaalipadan ohjeen löydät: täältä.

Puolukkahilloin tein Dansukker:in sivuilta löytyneellä ohjeella.

Kaalilaatikkoa olen nyt tehnyt muutamia kertoja ja jotain on seasta puuttunut, ja se oli puolukkahillo. Tyttäret tykästyivät ja halusivat vain lisää ja lisää. 

Puolukkahillo on sly-parin lähettämässä purnukassa ja etikettejä on testattu. Tyttärien huoneessa on KOPUTA-etiketit :). Sekä tietenkin hillosokeria käytin tässa hillossa, mitä parini lähetti.

(sly-parin lähettämällä ohjeella yritin myös macarons:eja tehdä pariinkiin otteeseen, mutta epäonnistuivat..)

3 kommenttia:

  1. Mums! Muuten maistuis mullekin, mutta jauhelihaa en syö. Vois kai sen jättää poiskin tai korvata kanan jauhelihalla, vai?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä kuitenkin jauhelihan kanalla? :D
      Kyllä varmaan pystyy.

      Poista
  2. Joo tarkoitin, että jauheliha korvataan kananjauhelihalla tai broilerinjauhelihalla.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, niitä on aina mukava saada.