perjantai 17. huhtikuuta 2015

Helpot donitsit uunissa

Hetihän sitä piti toista reseptiä ruveta testaamaan. Uunissa on jokin häikkä, koska tuntuu siltä, etteivät paistu millään. Tottakai paistoajat aina saattavat vaihdella uuni kohtaisesti, mutta kun yleensä ovat pitäneet paikkaansa.. Ja nyt olen jo pidemmän aikaa miettinyt.. 

Resepti: täältä.


DONITSIT

VOITELUUN

KUORRUTE

KORISTELU

TEE NÄIN

       40 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
10 min
  • Kuumenna uuni 200 asteeseen ja voitele 12 donitsin donitsipelti. Sekoita keskenään kaikki kuivat aineet. Sekoita toisessa kulhossa kananmuna, maito ja rypsiöljy. Lisää kuivat aineet nesteisiin siivilän läpi ja sekoita taikina tasaiseksi. Purosta tai annostele kahdella lusikalla taikina pellille täyttäen kolot noin puoleen väliin. 
    Paista donitseja uunin keskitasolla noin 8 minuuttia, kunnes testitikkuun ei enää tartu taikinaa. Sulata voi mikrossa ja voitele kuumat donitsit molemmin puolin. 
    Sulata suklaa varovasti mikrossa ja värjää se jauheväreillä vaalean punaiseksi, vihreäksi ja keltaiseksi. Kasta donitsit valkosuklaaseen ja koristele nonparelleilla ja värisokerilla.
---------------------------------------------------------------

Vielä ei olla näitä maistettu, kun iltapäivällä söimme 

kinuskidonitseja. 

Esikoinen sai vain tällaisen, koska hänellä on raudat, niin 

ei voi toffeeta syödä. Mutta ovat kuulemma hyviä. Itse 

en kyllä enää syö. Taisi jo kaloreita olla tuossa 

yhdessäkin ihan tarpeeksi.







6 kommenttia:

  1. Onnittelu halaus sankarille, lähekkäin päivämme? Donitsit nam, pelti pakko saada listalle on muuten pitkä lista:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3. Tänään on oma synttäripäivä :D. Itsellä oli myös donitsivuoka pitkään listalla ja, kun sain anopilta synttärilahjaksi lahjakortin, niin piti heti käydä katsomassa, että löytyykö cittarista :)

      Poista
  2. Sydämelliset onnentoivotukset ja halaus! <3 Namskis sun leipomuksia taas. Ootko nyt ihan satavarma, ettei sun opiskeluala olis kuitenkin kondiittori tai leipuri?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3

      Siis eihän koskaan voi olla sata varma asioista, mutta en mä työksi varmaankaan halua tehdä.. mä haluain vain kotona harjoitella. :D. Nyttenkin tekisi mieli lähtee tekee, mutta annan nyt olla, kun yhden jutun sain kuivumaan (menee monta päivää, että kuivuu).

      Poista
  3. Myöhästyneet ONNITTELUT hiirenkolosta !
    Hugs nami-hiiri
    http://nami-hiiri.vuodatus.net

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, niitä on aina mukava saada.