Tästä rahkasta tuli minun suosikki! Yleensä teen tuttuun tyyliin joko mustikka- tai mansikkarahkan. Mutta nyt löytyi erittäin herkullinen vaihtoehto.
Perjantain kunniaksi jälkiruokana tarjoiltiin appelsiinirahkaa. Lapset auttoivat teossa. Tarjoilin sly 27-kierroksen, kesäkuun paketissa saaduista kupeista. Syy siihen: Leevi päätti, että on aika kurvata käymään Ikeassa, ostamaan lisää 'murokulhoja'. Hän tiputti yhtenä iltana kaikki 10 kulhoa lattialle, joista vain kaksi selviytyi.
Appelsiinirahka
2-3 Appelsiinia
1/2 prk vaahtoutuva vaniljakastike 9%
1 prk maitorahkaa
1 rkl sokeria
Leikkaa appelsiinit kalvottomiksi lohkoiksi. Paloittele.
Vaahdota vaniljakastike. Lisää maitorahka, sokeri ja appelsiinin palat.
Tarjoile!
Mukavaa viikonloppua!
Mä rakastan rahkaa. Oon tehnyt muuten samalla ohjeella, mutta sokeria en oo laittanut.
VastaaPoistaHerkkulisen raikkaalta vaikuttava rahka =)
VastaaPoistaKiitos, näitä kevennyksiä tässäkin huushollissa kaivataan!
VastaaPoistaVoi Leevi, minkä teit!
VastaaPoista