sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Suunnitelmia vuodeksi 2015?

Uusi vuosi lähtenyt nopeasti käyntiin ja olen pistänyt sen merkille, että nyt olen viettänyt paljon vähemmän aikaa koneella (toki nyt fb-päivityksiä tulee luettua). 

Itsellä nyt ei niin hirveitä suunnitelmia ole tälle vuodelle, mutta ainahan sitä jotain pitää olla. Ajatuksena ehkä 'uusiutuminen', 'reipastuminen' eli otan paremmin itseäni niskasta kiinni.

 • Huoneiden läpi käyminen perusteellisesti. Tämä onkin jo hyvällä mallilla, koska olohuone siistitty ja keittiöstä vielä kuivaelintarvikekaapit käytävä läpi. Olen myös pölyt pyyhkinyt seiniltä jne.  Tärkeintä olisi vielä meidän makuuhuone ja varastot käydä läpi, koska tyttöjen huoneet on jo viime vuoden lopussa käyty läpi. (keittiöön tuli tilaa ja kirjahyllyt näyttää yllättävän siisteiltä. Nyt jopa löytyy jokaisen tarvittavat kirjeetkin omista kansioista jne). Taidan antaa sellaisen kuvan, että meillä olisi hirveän sotkuista.. Ei nyt välttämättä niin sotkuista, mutta kun tuntuu, että tavarat eivät aina löydä omia paikkojaan ;).
 • Langoista tehdä excel-taulukko (tosin tiedä tuleeko tästä mitään, koska huomasin, että aika paljon on sellaisia lankoja joista tuskin tulen mitään tekemään tai on jämäkeriä. Menee lapsukaisille askarteluun.)
 • Olla joulukuun 2015 loppuun mennessä 10 kg kevyempi. Ennen joulua aloitin 5:2 -dieetin, mitä jatkoin nyt 5.1.2015 ja olin hölmö, kun en puntarilla käynyt. 12.1.2015 olisi tarkoitus korjata virhe ja katsoa, että kuinka paljon onkaan pudotettavaa.. Hyvin tämä on sujunut, koska tarkoitus on vain hieman muuttaa ruokailutottumuksia, pienentää ateriankokoja ja enemmän vihanneksia/kasviksia. Olen aloittanut 30 päivän vatsahaasteen ja istumaannousut ovat ihan hirveitä! Tavoitteena myös lisätä veden juontia (2-3 litraa/päivä). Kyllä sitä on muutenkin tullut juotua.
Tehdä toiset pöllölapaset ja nehän on jo oikein hyvällä mallilla. 
(valmiit 19.1.2015)

Näistä langoista olisi tarkoitus tehdä kauniit Taimitarhan Polvisukat. Suunnittelija Niina Laitinen.
Ohje löytyy: Täältä. Sukat olisivat joululahjaksi.. Onneksi tässä on aikaa tehdä. (aloitettu 19.1.2015)

 • Ommella itselle ruska-mekko (valmis 20.1.2015), isännälle & Leeville samistelubokserit. Innostua enemmän kaavojen piirtelystä, niin pystyisi hieman enemmän myös ompelemaankin.
 • Tänä vuonna ehkä haen myös opiskelemaan. Vielä en tiedä mitä ja minne. Pitää vielä katsella ja miettiä tarkkaan.
 • Yrittää enemmän myös tuota parempaa puoliskoa ottaa huomioon ja jotain suunnitellutkin, mutta kohta selviää, että olenko suunnitellut ihan turhaan.. (hieman näin pelkään)
 • Vähentää herkkujen syömistä.
 • Yms pientä
Oikein Mukavaa alkanutta uutta vuotta kaikille lukijoilleni! <3

18 kommenttia:

 1. Meinasitko lähteä uudelle sly-kierrokselle mukaan? Vielä keskiviikkoon asti aikaa imoittautua ;)

  sly30.kierros@gmail.com

  T:Redrose-emo

  VastaaPoista
 2. Paljonhan sulla on suunnitelmia ja tavoitteita. Ihan hengästyin lukiessakin jo... Saati jos itse pitäisi tehdä. Mulla on kyllä sellainen mielikuva, että teillä on tosi siistiä ja puhdasta. Mullakin painonpudotusprojekti menossa. Vettä juon urakalla ja sitä myötä ravaankin vessaassa kokoajan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä tiedä siisteydestä, kun nuo lelut pyörivät nyt miten sattuu. Ja meidän makkari on jokin ihme varasto XD. Mutta parhaani yritän, että olisi edes joten kuten siistiä.

   Onhan tuossa tehtäviä, mutta ei kuitenkaan kaikkia :D.
   Hih, sitten meitä on kaksi vessassa ravaajaa :D

   Poista
 3. Onnea hienoihin suunnitelmiin. Nuo lapaset on todella ihanat värejä myöten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Itsekin tykkään lapasten värityksestä. Niin minun värit! Eka meinasin toisinpäin, mutta en halunnut niin pinkkiä kuitenkaan, vaikka Möröstä olisi sitten musta tullutkin. Tässä mietin, että pidänkö itse vai annanko Suvi-Tuulille. Ovat ne hieman isot Suvi-Tuulille, mutta ei hirveästi.

   Poista
 4. Kiitos ihanasta paketista ja kirjeestä.
  Tällä hetkellä kuntoudun hurjaa vauhtia selkäleikkauksesta, enkä oikeastaan muita lupauksia antanut kuin pysyä kunnossa. Oikeasti se tarkoittaa että minulla on 10 kg painon pudostusurakka, kuntosaliharjoittelua 2-3xviikossa. ja kotijumppaa. Tammikuun lopussa saan sitten aloitella hissukseen tuon liikunnan.
  Hyvää Uutta Vuotta sinulle ja tsemppiä lupausten täyttämiseen! t.Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! <3
   Selkäleikkaus, voih ja oih. Siskolta leikattu kahdesti välilevyn pullistuma =/.
   Itsellä ei aikaa kuntosaliharjoitteluun. Jumpissa haluaisin käydä, mutta kodinhoidontuella ei pahemmin käydä.

   Oikein mukavaa tätä vuotta! Ja kiitos tsempityksestä!

   Poista
 5. ihania suunnitelmia :) pitäskö omatkin kirjata....hhmmm

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne kannattaa ylös kirjata :). Itse ainakin todennut toimivaksi. Eihän tuossa edes kaikki ole, mutta joitakin tärkeimpiä itselle.

   Poista
 6. Mäkin olen tolla 5:2 sella ja ihan kivasti se menee. Oli välillä tuossa taukoa, mutta vuoden alussa aloitin uudelleen ja ihmeen äkkiä siihen tottuu. Monta kiloa on jo häipynyt ja vaatteissa huomaa, että turvotus on vähentynyt. Tuo vatsajumppa olisi kyllä hyvä, jotta saisi myös tyhjenevät nahat sitten kursittua kasaan, kun tällä iällä alkaa jo olla palautuminen vähän niin ja näin. Piti vielä mainostaa vähän tuota 5.2 keittokirjaa; Prismasta ostin, maksoi alle kympin ja se on tosi hyvä. Siinä on ihania ruokaohjeita ja paljon suoria 100 kalorin helppoja välipaloja tai ruokia.

  Muutkin suunnitelmat sulla vaikuttaa kivoilta ja kun ne julkaisee, helpommin niistä pitää kiinni:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie tilasin itselle joululahjaksi tämän kirjan: http://www.adlibris.com/fi/product.aspx?isbn=9510402443
   Oisko luultavasti sama, mitä sie tarkoitat?
   Itse myös kirjautunut kalorilaskuri.fi -käyttäjäksi. Laskeskelen kaloreita. Itsellä paha, kun en mä näe mitään muutoksia itsessäni missään, vaikka on kyllä senttejä viikon aikana lähtenyt -5 cm. Harmi, kun kaksi viikkoa olen ollut ja kolmas vko tulee ma täyteen.. ja omia mittoja en alussa ottanut :(.
   Tänään vatsatreenin 19.päivä, jospa jaksaisin loppuun asti.

   Poista
 7. Heippa! Oletko järjestämässä tälle keväälle Sny-kierrosta? Täällä ensikertalainen joka lähtisi mielellään mukaan ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensi viikolla olisi tarkoitus ilmoittautuminen laittaa pystyyn. Tässä eka pikku miehen uusintasynttärit vietetään, joten leivontaurakka menossa.

   Poista
  2. Kiva juttu, olen ehdottomasti mukana!

   Poista
  3. Ilmoittautuminen on alkanut:
   http://salainenneuleystava.blogspot.fi/2015/02/kevaan-2015-kierroksen-ohjeet.html

   Poista

Kiitos kommentistasi, niitä on aina mukava saada.