sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Boxerit pikkumiehelle
Tänään ne valmistuivat: bokserit pikku miehelle.

Sitä, kun ennättää tosiaan yhden sauman ompelemaan silloin tällöin, niin tuntuu  siltä, että pienimpien töiden valmistuminen kestävän.
Sitten, kun koneet valtaa keittiön pöydän, niin ahdasta on. Leevistä tuli niin ison pojan näköinen, kun housut jalkaan laittoi. Isännälle pitää myös samistelubokserit ommella jossain vaiheessa.

Näistä tuli ihanat, vaikka itse sanonkin!

---------------
Kun mahataudista selvittiin, niin sitten ollaan kuumeessa. Emma ollut torstaista lähtien (korkeimmillaan oli jopa 39.5), perjantaista lähtien Milka (yli 39) ja itsellä lievä lämpö. Vielä perjantaina kävin uimassa Milkan, Suvi-Tuulin, Suvi-Tuulin kaverin ja siskoni kanssa. 
----------

4 kommenttia:

 1. No nyt näyttää pikkuherra ihan isolta mieheltä. Noitakin sinä voisit surautella myyntiin. On ne niin hienot. Oletko miettinyt ompeluun liittyviä opintoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3
   Olen miettinyt kyllä, jos löytyisi jokin koulutus, missä aloitetaan ihan alkeista :)

   Poista
 2. Voi herranen aika miten on ihanat pöksyt ja malli niitten mukanen <3 <3 <3
  Pikaista paranemista koko sakille!

  VastaaPoista
 3. Työväen opistoissa on kursseja, joissa aloitetaan ihan alkeista ja edetään ammattitaitoisessa opetuksessa, ja opetus on edullista. Olet kyllä selättänyt monta käsityöasiaa ihan omin neuvoin, että rohkeasti vain oikeaa oppia hakemaan! Kyllä niin ison pojan oloinen tuli Leevistä uusien pöksyjen myötä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, niitä on aina mukava saada.