sunnuntai 3. syyskuuta 2017

Meidän perheen pieni hoitokoiramme

Me olemme olleet otettuja, kun olemme saaneet hoitaa todella suloista chihuahua koiraa, Damia. 

Ensimmäisen kerran Dami-herra ihastutti perhettämme heinäkuussa kahdeksan (8) päivän ajan, kun emäntä lähti poikansa kanssa etelän lämpöön.

Dami on meillä ollut hoidossa nyt muutaman kerran ja voi miten suloinen toinen onkaan. 
Lenkillä on hyvä käydä, kun menee niin nätisti eteenpäin ja tottakai on kiinnostunut myös toisista koirista, mutta yleensä mennään vain ohitse ja ei edes haukuta. Minulle loistava kaveri, kun pakotti lähtemään lenkille! Ja koirakuumettahan tämä vain nostattaa, mitä useammin on toinen ollut hoidossa.

Ihana värityskin <3

Ja niin hyvät toverit on tullut Jammista ja Damista. Nyt, kun on ollut useammin jo hoidossa, niin molemmat nuolevat toistensa korvia ja ovat toistensa seurassa. Damia vain ärsyttää, kun Jammi ei ole luonteeltaan sellainen, että lähtee mukaan leikkimään.. Jammi leikkii, kun itse haluaa ;).

Tässä odottelemme asemalla, että näkee omistajat pitkästä aikaa.

Mökillä

'Emme anna olla sohvalla'. Mitenkäs mökillä kävikään, kun niin suloisesti nukkui sohvalla <3.

Yöt nukkui Emman huoneessa. Oma peti ei kelvannut, vaan nukkui Emman pussilakan alla Emman vieressä.

Suloinen karvapallero. Tämän viikon maanantaina, kun käytiin koululaiset saattamassa kouluun ja käytiin aamulenkillä. Kotiin tullessa toisesta näki sen, että oli ihmeissään, kun kotona ei ollutkaan muita kuin mie ja Aapo. Kävi jokaisen huoneen läpi: "hei! missä te olette piilossa?" Oli kyllä toinen hämillään, että onpas täällä hiljaista :).

6 kommenttia:

 1. Söpöinen koira! Ei taida olla ihan puhdasrotuinen chihuahua? Chihulla ei ole luppakorvia ja häntäkään ei näytä rotumääritelmän mukaiselta. Mutta sehän ei koiran suloisuutta vähännä tietenkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. on puhdasrotuinen. näin olen ainakin ymmärtänyt. Väritykseltään on erilainen kuin perinteiset chihut ja hieman isompi. Ei ole omistaja halunnut ihan niitä pienimpiä, mihin on totuttu, vaan haluaa, että pystyy käymään kunnon lenkilläkin myös :).
   Tämä on kyllä todella suloinen.

   Poista
  2. Jos on puhdasrotuinen, on varmasti sitten emällä tai isällä poikkeavat korvat ja häntä. Chihuilla on rotumääritelmässä kaikki muut värit sallittuja, paitsi merle. Minkä ikäinen Dami on?

   Poista
  3. Oli muuten pakko ruveta katsomaan kuvia Nanosta ja Nanolla oli ihian pystyt korvat ja häntä kuin pitääkin olla. Tää on jokin tiikerinraita :D.
   31.8.2017 täytti 1v <3

   Poista

Kiitos kommentistasi, niitä on aina mukava saada.