tiistai 5. syyskuuta 2017

KalevalaCal - 4. peittoruutu

Eilen julkaistiin jo neljäs peittoruutu ja illalla se valmistui.

Nyt oli mukava ruutu virkata. Oli hyvät sekä sanalliset että kuvalliset ohjeet. 
Kerroksella 15 oli hyvä, että oli valmis linkki, missä tehdään peittoruutua värillisenä. Sanallinen ohje ei meinannut aueta, ja video, missä tehdään valkoista ruutua, niin se ei todellakaan meinannut aueta eikä tainnut auetakaan minulle :D. En vain osannut sitä seurata. Peittoruudun suunnittelija: Susku Öysti

”Louhi, Pohjolan emäntä [...]

Kätki kuun kumottamasta 
kirjarintahan kivehen, 
lauloi päivän paistamasta 
vuorehen teräksisehen.”
(Kalevala, runo 47)

Ruudussa oli mukavaa, kun tehtiin erilaisia pintoja, virkattiin sekä työn oikealta että nurjalta puolelta. Ja nuo kulmat ovat mukava lisä ruutuun.

Tässä on ollut mukava nähdä suunnittelijoiden ihan erilaisia tapoja kirjoittaa ohjeita. 
Minun tekisi mieli aloittaa yksivärinen peitto. Ei välttämättä kokonaan yksivärinen vaan itse ruutu on yksivärinen, mutta joukossa muun värisiä paloja. 

Nyt vain odottelemaan perjantaita, että julkaistaan seuraava ohje.

pingotettuna

4 kommenttia:

 1. Sinä olet kyllä supernopea. Minä vasta aloittelen 4. ruutua. Kiva kuulla, että pala on mukava virkata. Paikoitellen on kyllä vaikeita kohtia näissän ruuduissa. Tai ei vaikeita, mutta en vaan tajua, mitä pitää tehdä. Onneksi on videot. Kaunis on sinunkin ruutusi. Minuakin houkuttaa yksivärinen peitto, joku luonnonvalkoinen voisi olla kiva. Varmaan supervaikeat palat virkkaankin yksivärisinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3.
   Kyllä tosiaan on vaikeita kohtia ja itse seuraan, että milloin heitän hanskat tiskiin, etten vain yksinkertaisesti osaa, mutta onneksi vielä ei ole sellaista kohtaa tullut.

   Poista
 2. Ihania ruutuja. Pitäisi itsekin alkaa tekemään, kun tuntuu että kaikki näitä juuri nyt tekee. Kyllähän sitä näin kivaa onkin mukava virkkailla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähde vain mukaan! Näitä on tosiaan ollut erittäin mukava virkkailla. Olen jäänyt koukkuun.. Aina odottaa vain seuraavaa ohjetta. Kyllähän näitä paloja on vielä rutkasti jäljellä.. Ja osaako yhdistää jne..

   Poista

Kiitos kommentistasi, niitä on aina mukava saada.