keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Vihreää - eri väreissä - huivin muodossa


Siitä lähtien minä olen tikutellut huiveja. Tarkoituksena oli, että teen huivit sekä Emmalle että Suvi-Tuulille, koska he ovat pahimmat tappelupukarit keskenään. Nyt heidän ei tarvitse tapella. Tai no, toinen on hieman isompi kuin toinen.

Lankana Novita Puro Batik ja huiveihin meni kutakuinkin 300 g. Pieni nöttönen jäi vain jäljelle.

Kiitoksia langoista!Ohje suomeksi löytyy: täältä.
Alkuperäinen ohje saksaksi löytyy: täältä.
Englanniksi ohje löytyy: täältä.

Itse kävin kurkkaamassa englannin kielistä ohjettakin. Kuva auttaa paljon, mutta tarvitsin myös sanallisen siihen sivuun. Kun pääsi vauhtiin, niin ohjekin jäi ja toisen huivin teki jo ilman ohjettakin.

Minun pitää tästä lähteä katsomaan lankavarastoani, jos löytyisi kivaa lankaa, niin voisin Pieksämäen reissulla tehdä. Hieman epäilen löytyykö mitään kivaa lankaa. Vironvillasta en taida tällaista tehdä. 

6 kommenttia:

 1. Kauniita huiveja! Pitää laittaa ohje talteen, jos innostuisi virkkaamaan:)

  VastaaPoista
 2. Ihania huiveja! Enkö minä lähettänyt suomenkielisen sanallisen ohjeen sinulle? Kiva, että innostuit. Minulla on just iso huivi tekeillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Lähetit juu. Tarvitsin jotenkin sen englannin kielisen ohjeen viereen :). Helpompi oli siitä seurata, että pääsi vauhtiin. Minullakin on jo kolmas tekeillä.

   Poista
 3. Heips! Kiitos kaikista paketeista ja ihanista kirjoista joita olen saanut, ovat kovasti ilahduttaneet tätä harmaata kesää. :D Hieman jouduin miettimään ennen kuin keksin kuka oli kyseessä, tuo Pieksämäki hämmensi päättelyäni. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! Oli mukava sinulle kasata paketteja. Itse yritin parhaani mukaan kasata paketin niin, että tykkäät ja hieman myös, mistä itsekin tykkää.

   Ihanaa, kun ei niin helppoa ollutkaan ;). Sopivasti lähdettiin ex-temporeena anoppilassa käymään Pieksämäellä.

   Poista

Kiitos kommentistasi, niitä on aina mukava saada.