sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Kevään muistamisia

Niin on koululaisilla ja päiväkotilaisilla kesäloma alkanut. Kyllä sitä viimeinen kuukausi ollaankin odotettu.

Banaanikakut vein torstaina 28.5.2015 päiväkodin molemmille puolille: isommille & pienemmille. Herkkua kahvipöytään.

Jalkakylpysuola eucalyptusöljyllä
(servietit olen saanut sly-kierrokselta)

29.5.2015 päiväkodin hoitohenkilökunta sai tyttäriltä pienet muistamiset jalkakylpysuola -purkkien muodossa. Toivottavasti en ketään unohtanut. 
Monet kirjoittavat ja ihmettelevät sitä, että miksi antaa opettajille/päiväkodin hoitajille, kun heille maksetaan siitä palkkaa?

Itselle se on vain pieni kiitos kuluneesta vuodesta, minkä ovat lapsukaisiamme hoitaneet. Varsinkin, kun meidän lapsilla aamut olivat joskus erittäin hankaliakin. Meillä oli Hinnin (kohta 5v) hoitajan kanssa tehty pieni diili, joten meillä oli ns. 'täyden palvelun päiväkoti'. 

Opettajat saivat myös, kaverille + äidille synttärilahjaksi. Jalkakylpysuolaa appelsiiniöljyllä.
Opettajille oli lisäksi yksi ruusu. Ensi vuonna tyttärillä uusi opettaja ja siirtyvät evakkoon koulun peruskorjauksen ajaksi (2v). Savonia-ammattikorkeakoulun tiloihin.

Itsellä olisi ensi viikon torstaina valintakokeet.. Olen hakenut opiskelemaan sairaanhoitajaksi.

7 kommenttia:

 1. Suloisia muistamisia, arvokkaita! Onnea valintakokeeseen, tervettä järkeä sinulla ríittää, Äitinä ja sitä hoitaja tarvitsee.

  VastaaPoista
 2. Kivoja muistamista olet taas tehnyt itse. Meillä muistettiin sekä ekojen (3 opea), että kolmansien (3 opea) luokkien opettajia yhteisesti luokkatoimikuntien toimesta. Minä lupauduin asiat hoitamaan. Vähän oli hankalaa saada 6 valtavan kokoista kukka- amppelia raahattua lauantaina koululle todistustenjakoihin ja annettua opettajille. Mutta onnistuin se, kun sain vähän apua.

  VastaaPoista
 3. Vau kun kivoja nuo jalkakylpysuolat :)

  VastaaPoista
 4. Sulla on sitten jännää tiedossa tulevaisuudessa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, niitä on aina mukava saada.