lauantai 29. huhtikuuta 2017

Kakkuja, kakkuja, kakkuja - Tilaustyö

Kyllä täällä tulee aina silloin tällöin leivottua ja niistä tulee kuvia julkaistua instassa / facessa. Sinne on vain jotenkin paljon helpompaa kuvia lisätä.

Nyt haluan teille esitellä isomman tilaustyöni, minkä parissa olin alkuviikon. Kakkupohjat tein pakkaseen jo edellisellä viikolla. Pahemmin en tilaustöitä tee, mutta niistäkin voidaan aina keskustella. Tästä tilaustyöstä olen erittäin otettu. Tilaaja tilasi tiimipalaveriin, paikalla vajaa 60 henkilöä. Ja, mikä tässä eniten mieltäni piristi, kun suklaakakku ja voileipäkakku olivat ne, mitkä oli vieneet tilaajan kielen mennessään kuopuksen ristiäisissä.

Laktoositon mansikkakermakakku.
6 munan sokerikakkupohja

Syntisen hyvä suklaakakku
- Nämä kakut ovat erittäin hyviä. Kermat, mascarponejuusto käytin laktoosittomina, mutta kun on valkosuklaata, niin ei laktoosittomia, mutta eiköhän laktoositonta ruokavaliota noudattajat osannut itse katsoa. 

Pikaisesti tein pieniä kukkia suklaakakkujen päälle, jos halusi laittaa.

Se paras voileipäkakku
- Tämä pitää todellakin paikkaansa!
- Laktoosittomana
- Tämä on jo kolmas kerta, kun teen ja palaute on ollut vain positiivista.
- Palaute, mitä olen saanut: "en tykkää voileipäkakuista, mutta tämä oli kyllä todella hyvää". Eli iso kiitos voileipäkakun ohjeen tekijälle.
- En tiedä, olenko sitten erittäin tylsä ja mielikuvitukseton, kun en tee muulla ohjeella, mutta kun on hyvää.

Kuljetusboxit ja alustat tilasin Ullanunelmasta. Suosittelen jokaiselle. Toimitus on todella nopeaa!

4 kommenttia:

 1. Upeita kakkuja! Sinä se kyllä osaat ja jaksat leipoa. Kuten olen ennemkin sanonut: pitäisiköhän sun vielä miettiä ammatinvalintaasi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3

   En mie ammatiksi halua tehdä. Kaikki vinkit ja ohjeistukset, nippelitiedon voisin kyllä käydä opiskelemassa. Isäntä sanoi samaa, kun tein voileipäkakkua loppuun, että ehkä enemmän nauttisin leipuri-kondiittori -linjasta.. Mutta tosiaan, en ammatiksi halua.

   Poista

Kiitos kommentistasi, niitä on aina mukava saada.