sunnuntai 30. heinäkuuta 2017

KuopioRockCock 28.7.2017 + Benji

Aivan mahtava perjantai takana. Ainoa, mikä hiukan harmitti, kun nuorimmaisella nousi torstai-iltana kuume ja perjantaina oli myös. Mutta mummon hyvässä hoidossa, niin en liikaa stressannut, vaan pidin hauskaa ja kunnolla. Mikä reissussa oli myös parasta, niin tänäkin vuonna minun ja isännän mukaan lähti rakas pikkuveljeni <3. Hän oli viime vuonna mukana RunniRockissa, molempina päivinä. Ja reissun kruunasi ystäväni saapuminen rockailemaan Helsingistä asti meidän kanssa <3. Siis AIVAN MAHTAVAA oli!!

Reissu oli samalla meidän ns. hääpäivän muistaminenkin, etukäteen :D. 18.8. on vasta kihlajais- ja hääpäivä.  KuopioRockissa oli huippuja esiintyjiä. Kävimme kuuntelemassa Kaija Koota (mikä ennätettiin kuuntelemaan, kun turvatarkastuksessa meni sen verran kauan.. Onneksi olimme liput käyty vaihtamassa rannekeisiin torilla, ettei siihen tarvinnut myös jonottaa), Jenni Vartiaista, Sannia, Antti Tuiskua ja Mikael Gabrielia. Megadeth:ia käytiin myös kuuntelemassa hetki, mutta ei ole yhtään meidän musiikkia.

Kaija Koo
Jenni Vartiainen
Sanni
Antti Tuiskusta ja Gabrielista ei valitettavasti ole kuvia. Tuiskusta on pari lyhyttä videota, mutta niitä en tänne laita. Sanni & Antti Tuisku olivat parhaat. Kaija Koota, kun ei tosiaan ennätetty kauaa kuuntelemaan :(.  Antti Tuiskun esiintyminen oli huippu. Minä tykkään, kun on koreografiat ja esiintyjä itse tanssii myös itse. Mie haluaisin myös osata samallalailla ja pysyä vielä edes joten kuten mukanakin :D. Mutta tällainen rapakuntoinen ei ehkä paras sellaiseen.. 

Ihana päivä ja yö oli kyllä. Edes kerran vuoteen tällainen ja ensi vuonna sitten uudelleen <3.

Mutta mikä kruunasi koko päivän?
Minä olen jo vuosia haaveillut Benji-hypystä. Ja tänäkin vuonna oli Xon-puisto paikalla, että ihmiset pääsivät hyppäämään Benji-hypyn.

Ja minähän hyppäsin sen. Siis se fiilis! Kun laitettiin valjaat ja nilkkaremmit paikoilleen.. Olin siinä vaiheessa, että mitä ihmettä minä olen oikeasti tekemässä.

Kun alkoi koppi nousta ylös, niin ei vielä siinäkään tuntunut mitenkään ihmeellisemmältä.

Mutta, kun saavuimme ylös ja minulle sanottiin, että nyt voin tiputtautua alas. Areena olisi minun. 
'Laita kädet suoraan eteesi ja nojaudu eteenpäin.'

Se, että uskaltaudut ottamaan sen askeleen, että nyt vain menet ja luotat siihen, että ei käy mitään.. Tai no, kerranhan se vain kirpaisee! Parashan se oli, kun painoa kysyttiin alussa.. Ei minulla ole hajuakaan, koska en ole puntarilla käynyt kuukausiin ja sen jälkeen olen kuitenkin jonkin verran treenannut.. Sanoin viimeisimmän luvun, minkä olen nähnyt, mutta varmaan painan vähemmän kuitenkin :D.

Ensi vuonna näillä näkymin mennään KuopioRockCock:iin uudelleen, joten hyppään sen toistamiseen. Oli sen verran huippua. 


Tässä valmistaudutaan lähtöön.
Tässä olen menossa ylös.16 kommenttia:

 1. Huh, en ikinä hyppäis, vaikka maksettais!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon lauseen kyllä kuulin tuolla moneen otteeseen, kun monet keskusteli keskenään ja ruokapöydässä pariskunta kauhisteli, kun joku oli hyppäämässä. Itse olin vain, että ei se niin paha ole, miltä näyttää.
   Itse ei tarvinnut kokonaan maksaa, kun oli mukana sponsoreita :D. Ens vuonna joudun itse maksamaan XD.

   Esikoinen oli ukille videota näyttänyt ja eka oli pitänyt arvuutella, että kuka on hyppäämässä. Ukki oli todennut: "Tuosta porukasta ei kukaan muu uskalla kuin Heidi." (LOL)

   Poista
 2. Huikeeta! Oot sä kyllä melkoinen mimmi :D :D Aplodit täältä Pöllönpesästä sulle; vähän kateellisena ;)

  Jos vaan vielä siivet kantais, niin kyllä mussakin sen verran yllytyshullua löytyä, että saattais mut joku tonne saada :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kiitos.
   Ainoa, ettei minua tarvitse tuohon yllyttää, kun ihan itse vapaaehtoisesti halusin :D.

   Poista
 3. Kiva kuulla, että teillä oli upea reissu. Minä kyllä ehdin jo ihmetellä, että missä olette olleet, kun luin otsikosta sanan "cock".
  Siis miten benjihypyssä varmistetaan, ettei ihminen osu alastullessaan tolppaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, me oltiin rokkimunissa :D.

   Tuskin benji-hyppyä saa suorittaa, jos tuulee hirveästi, jolloin suurempi riski, että tuulenpuuska ottaa ja heittää.. Ja, kun ei nosturin nokka ole kuitenkaan kohti suoraan ylöspäin.
   Ja heidän sivuillaan on näin: "Asiakkaiden turvallisuus on meille kaikkein tärkeintä. Henkilökuntamme on asiantuntevaa ja ammattitaitoista. Heidän koulutuksestaan huolehtivat amerikkalaiset benji- maailmanmestarit, jotka toivat käyttöömme yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksen"
   Että kyllä mie luotan, että asiantunteva porukka on paikalla. Mutta eihän sitä koskaan tiedä, jos huono tuuri käy.

   Mutta minulle hyppy oli mahtava kokemus ja se tunne, kun tiputtautuu reunalta alas.

   Poista
 4. Huh huh... en voi ees kattua tuota videota... kauhia... oot sä eri emäntä ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisit nyt katsonut :). Ens vuonna mun kanssa myös hyppäämään ;)

   Poista
  2. Voi kauhia... Katoin tuon sun hyppyideon... unohdin hengittää jo tuota kattoes.. sori, en oo tulos sun kans hyppäämään 🙈

   Poista
  3. eläs nyt :D. Ei se niin paha ole kuin miltä ehkä näyttää.

   Se oli aivan huippua!

   Poista
 5. Sä olet hurja nainen! Siis sä uskallat tehdä noinkin hurjia juttuja! Multa ei onnistuis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Ei se ole niin paha, miltä näyttää :D. Hurjaahan se on, että uskaltaa tiputtautua alas. Mutta siltikin niin mahtavaa.

   Poista
 6. Kivat festit olleet. :) Ilmakin suosinut! Itsekin kävin Seinäjoen Solar Soundissa. Kesä vois vielä jatkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä oli aivan huiput. Ensi vuonna uudestaan, jos vain esiintyjät natsaa. Jenni Vartiaisen aikaan meinasi ruveta satamaan, mutta ei uskaltanutkaan.
   Kesä tosiaan olisi voinut jatkua :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, niitä on aina mukava saada.