tiistai 29. joulukuuta 2015

DIY SEINÄKALENTERI

Kyllästyttääkö joka vuosi ostaa uusi seinäkalenteri?Onko mielessäsi käynyt, jos tekisit sen itse?


Itse, kun näin blogikirjoituksen seinäkalenterista, niin heti tuli itselle, että haluan tehdä meillekin samanlaisen. Tai ainakin yrittää. Koska koskaan ei tiedä, minkälainen on lopputulos, kun minä rupean tekemään.


Aloitettu: 28.12.2015
Valmis: 29.12.2015

Tarvikkeina mm. Sinellista tilatut 5*10 cm tagit. Ikean Bygga kehys 50*70 cm.

Isäntä on luonteeltaan sellainen, että kaikki pitää olla millilleen..
Itse tiedostan olevani sellainen, että 'ei se nyt nii-in tarkkaa ole', mutta loppujen lopuksi huomasin saman piirteen itsessänikin. Tageja rupesin laittamaan viivaimen ja mitta-alustan apuna käyttäen paikoilleen.Tagien alla on tarratyynyt, kuten myös Kalenteri-tekstin alla. Tarrat on eka liimattu paksummalle kartongille.

Kuvissa ei niin tule esille, mutta minä olen enemmän kuin erittäin tyytyväinen meidän uuteen seinäkalenteriin. Kiitos ohjeen laatijalle. 


Seinäkalenteri

Seinäkalenteri

Seinäkalenteri. Klikkaamalla kuvaa näkee taustakartonki. On valkoinen pienellä erikoisuudella.

10 kommenttia:

 1. Yleensä niitä tulee lehtien mukana. Kelpaa Possulle, vaikka tuollainen itsetehty on tietty ihan vertaansa vailla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat hyviä myös! Yleensä olen ostanut perhekalenterin, mihin olen voinut jokaisen ipanan ja vanhempien menot merkitä, mutta tänä vuonna päätin toteuttaa ensi vuodelle jotain uutta. :)

   Poista
 2. Me saadaan joka joulu jo perinteeksi muodostunut seinäkalenteri keittiön seinälle. Äitini tekee sen miehensä kanssa perheesstämme napsimistaan valokuvista. Menot kirjoitamme perheemme googlekalenteriin, joka näkyy netissä jokaiselle perheenjäsenille ja jokainen voi lisätä siihen merkintöjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana seinäkalenteri teilläkin. Meillä on käytössä myös omat googlekalenterit, mutta itsellä on: entä jos tuleekin siellä jokin tietämätön tyhjennysepisodi, mikä ei ole itsestä kiinni.. Mitäs sitten?
   - Tykkään, että on myös kalenteri seinällä. Ja tämä on luonnossa paljon paremman näköinen kuin näin kuvassa :D

   Poista
 3. Todella hieno! :) Kommentoinkin jo tuonne oman blogini kommentteihinkin, että ihan pakko oli jakaa tama sinun kalenterisi linkki Villa Kotirannan Facebook -sivullekin - tuli niin valtavan hyvä mieli, kun inspiroiduit ohjeestani! <3
  Onnentäytteistä Uutta Vuotta Sinulle!
  P.s. Jään seuraamaan blogiasi jatkossakin, ihania juttuja!

  VastaaPoista
 4. loistava idea!!! ja kaunis sisustuselementti =) meillä joka vuosi kaksi kalenteria seinällä, toisessa minun menot ja toisessa nuorimmaisen... kaikkein tärkein kalenteri löytyy kuitenkin puhelimesta mikä on iso RISKI mutta kun se kulkee aina mukana... =) olisi hauska nähdä minkä näköinen sotku omasta tulisi kun pitäisi kaikki saada mahtumaan yhteen =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3
   Itse tein toisaalta juuri tuon sisustuselementin takia. Mie tykkään. Meillä ei onneksi nyt ole niin hirveästi ollut menoja. Tälle päivälle sattunut jokainen meno, että hieman on aina miettiminen, että mihis laitetaan :D.

   Poista

Kiitos kommentistasi, niitä on aina mukava saada.