maanantai 20. heinäkuuta 2015

SLY - Kirsikkatomaattiherkku

Kirsikkatomaattiherkku


500 g kirsikkatomaatteja
2 dl oliivi-/rapsiöljyä
1 tl yrttisuolaa
1 tl kuivattua basilikaa
1 tl kuivattua oreganoa
6 kuorittua valkosipulikynttä

- Puolita tomaatit ja asettele ne uunipellille leivinpaperin päälle leikkuupinta ylöspäin. Kuivaa niitä 75-asteisessa uunissa 4-6 tuntia. Anna jäähtyä.

- Sekoita öljy, suola ja mausteet.

- Asettele lasipurkkiin kerroksittain tomaatit ja muutamaan osaan siivutetut valkosipulit. 

- Täytä purkki öljyllä. Säilytä viileässä.


Vielä en ole maistanut, mutta jospa olisi hyvää. Syödäänköhän tätä ruokien lisukkeena vai voinko popsia ihan vain pelkästään.

----------

Tänään en ole ennättänyt nauttimaan auringosta pahemmin. Siskoni nappasin eilen meille, kun kävin porukoilla. Lapsenlikaksi. Hän lähti täditettävien + lainalasten kanssa uimarannalle moneksi tuntia. 
Minä rupesin siivoamaan meidän makkaria. Löysin lattian. Vaihdoin petivaatteet. Pesin seinät, lattiat ja listat. Ihanan raikasta ja puhdasta. Vielä pitäisi meidän pikkuruisen pikkuinen vaatehuone siivota.. Sitä vain, kun varastona pitää kaikkea pitää :D. Olenpahan saanut jo kangaslaatikot käytyä läpi.

Sekä isännän rojut nosteltua eteiseen.. Sai ihan itse katsoa, mitä tarvitsee/ei tarvitse.. Ja kuinkas ollakaan! Aika paljon lähti roskiin..

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, minä söisin varmaan purkista suoraa….mutta tarkoitus varmasti ruuan kaveriksi Ü

    Terkuin n-h
    http://originaalisly.vuodatus.net

    VastaaPoista
  2. Jännää herkkua varmasti vaikka leivän päälle tai munakkaaseen =)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, niitä on aina mukava saada.